CBT Torture

Meesteres martelt de penis en ballen van slaven

Spelden in eikel en toch klaarkomen

Mart is een echte nerd die wel van kinkysex houdt. Deze keer worden z'n tepels bewerkt met naalden en mesjes. Kijk al dat bloed!!

Meesteres misbruikt haar slaaf

Benjamin wilt echte pijn voelen aan zijn lul, en dat zal dan ook echt wel gebeuren. De meesteres verminkt zijn lul volledig!

Pik van slaaf flink misbruikt

Rene is wel wat gewend maar ook hij heeft dit nog nooit meegemaakt de meesteres heeft er zin in vandaag en pakt Rene keihard aan!

Zijn zak op een plank gespijkerd

Martin laat zich door zijn meesteres compleet vernederen door met een hamer en spijkers zijn balzak aan een plank vast te spijkere

Stijve lul door meesteres bewerkt

Martin heeft een wens die nu in vervulling lijkt te komen. Hij wou wel eens een slaafje zijn van een mooie geile meesteres.

Naalden dwars door zijn balzak heen

Ruud heeft een etreme meesteres, deze laat hem geil kreunen en smeken met een paar ringen en naalden ik zijn intieme delen.

Naalden in zijn pik en ballen

Gerrit laat vandaag door zijn meesteres een paar naalden door zijn intieme delen steken. Kijk snel naar dit geile naaldenspel!

Slaaf krijgt brute behandeling

Klaas weet nog niet wat hem te wachten staat... Hij wordt keihard en schokkend onder handen genomen door de gemeenste meesteres!